FAQ - BOLDDRINKS

BOLDDRINKS

Ingen varer i kurven.

FAQ

Hvordan kan I have så meget koffein i jeres energidrik?

Koffeinen i en Iced Espresso kommer naturligt fra den espresso vi bruger, og er derfor ikke noget vi tilsætter kunstigt, som diverse energidrikke der tilsætter koffein.

Af EU-lovgivning er det bestemt, at energidrikke maksimalt må tilsættes 32 mg. koffein pr. 100 ml.

Da koffeinen i en Iced Espresso udelukkende kommer fra espresso, er der ikke nogen begrænsning på hvor meget koffein vores is-kaffe må indeholde.

Ligesom der ikke er begrænsninger på en almindelig kop kaffe på en café.

 

Hvorfor er kaffe et bedre alternativ end andre energidrikke? Hvad gør jeres speciel?

Med en kaffebaseret energidrik, slipper du for de et lignende dyk i dit blodsukker niveau, da vi har langt mindre tilsat sukker og det giver en bedre energikurve og øger dit fokus.

Med sodavand vil man opleve en stejl energikurve, hvor man på meget kort tid opnår et højt energiniveau, men igen allerede efter kort tid, oplever at ens blodsukker niveau dykker.

Med en kaffebaseret “energidrik”, oplever man ikke disse nedture på samme måde. Her stiger energiniveauet, og et mere jævnt energi boost, der holder i længere tid.

Ydermere indeholder vores is-kaffe langt mindre sukker og færre tilsætningsstoffer, end energidrikke og de typiske is-kaffer på markedet.

Vi mener ikke det er nødvendigt med en masse tilsætningsstoffer, for at en is-kaffe skal smage godt. Derfor er størstedelen af det sukker man finder i vores iskaffe naturligt sukker, fra den skummetmælk vi bruger blandingen med espressoen.


Hvor kan man købe Bold?

Man kan finde vores Bold Iced Espresso, i Q8, Ok Plus, Circle K, Meny, Fitness World.


Er der mælk i jeres Iced Espresso?

Ja, vores debut-udgave af vores is-kaffe er baseret på den rette blanding af espresso og mælk.

Vi arbejder på at producere en 2 nye varianter som ikke indeholder alm. mælk. Glæd jer til det nye år!


Hvorfor er der ikke pant på jeres dåser?

Der er ikke pant på vores dåser fordi man ikke mener at Dansk retur system kan håndtere mælkesyrebakterierne i deres genanvendelses proces. Dette undrer vi os meget over, da det kan lade sig gøre i mange andre lande såsom Norge, derfor kæmper vi en passioneret kamp for at vi må sætte et pantmærke på vores dåser, og være med til en mere bæredygtig verden.