Ambassadører

"For mig betyder succes, at man bedst mulig opnår de mål, man sætter for sig selv og yder det bedste man kan, i det man gør. Jeg føler eksempelvis succes, når jeg giver den en ekstra skalle og får hevet en karakter op, hvis det er noget, jeg har sat mig for at gøre."

"Valget af min uddannelse, marketing & communication design, er sket på baggrund af min passion for modeverdenen og marketing. Det er mødet mellem de to ting, der er den rette vej for mig. Mit mål er at blive en af de dygtigste i mit felt og måske blive selvstændig en dag."

"Jeg kunne godt tænke mig at arbejde med markedsføring. Mit drømmejob lige nu, må jeg være ærlig at svare, det ved jeg ikke helt præcist. Men noget som jeg glæder mig til at stå op til om morgenen - noget jeg er passioneret omkring.”

"Mit mål er at blive dygtigere og få mere erfaring, så jeg en dag kan være partner på et bureau. Jeg kan godt finde på at drikke en BOLD inden arbejde, fordi det giver energi og smager godt på en og samme tid."

Hos Hverdag.dk laver jeg content til Instagram og Facebook. Jeg er en meget kreativ person og har længe holdt af at tage billeder og redigering. Markedsføring på de sociale medier interesserer mig, fordi jeg tror, at det er fremtiden for markedsføring."

"For mig er succes en form for anerkendelse, og det afspejler, hvor meget jeg engagerer mig i studiet eller på arbejdet. Det betyder, at jeg får lyst til at arbejde hårdere"

"Jeg brænder for at opnå de bedste resultater. Det gør jeg gennem håndbold, hvor jeg kan få lov til at udtrykke mig og få rørt mig. Jeg drikker BOLD, fordi det er en nem måde at få energi på. Så kan jeg give mig selv 100% til sporten."⁠⠀ ⁠⠀

"Mit langsigtede mål er at få mit eget reklamebureau. Jeg er en meget målrettet person og jeg vil aldrig give op på noget, jeg sætter mig for. Mit kortsigtet mål er at tage en uddannelse indenfor markedsføring."⁠

Har du hvad det kræver
for at blive ambassadør?